21 Gün Yüz Yogası Merak Ettikleriniz

03-03-2022 10:14
21 Gün Yüz Yogası Merak Ettikleriniz

Art arda 21 gün mü?

Evet, başladığımız gün itibariyle her gün bir araya geliyoruz. Herhangi bir nedenle o gün bir araya gelememiz durumunda telafi derslerimiz oluyor. 

 

Online atölyeler canlı mı yoksa video kayıt mı?

Zoom üzerinden canlı buluşuyoruz. 

 

Atölye saatleri nedir? 

Sabah 09:00 ve akşam 21:00 olmak üzere iki farklı seçeneğimiz mevcut.

 

Dersler kaç dakika sürüyor? 

30 dakika. Ders sonunda, sizden gelebilecek birkaç soruyu cevaplayacak süre de bırakıyorum. 

Bazen derslere katılamayabilirim. Kayıtları gönderiyor musunuz? 

Kayıtlar gönderilmiyor. Sadece video kayıt isteyenlere özel çalışmalarımız devam ediyor.

 

Derse katılmadan önce herhangi bir hazırlık yapmamız gerekiyor mu?

İlk defa Yüz Yogası'na başlıyorsak, gün ışığında kendimizi önden ve profilden fotoğraflayalım. Düzenli olarak çekeceğimiz fotoğraflar, değişimi görmek için en somut kanıtlarımız olacaktır. 

Dersten önce ekranlarımızın göz hizasında ya da yakınında  olduğundan emin olalım. Mümkünse kendimizi devamlı gözlemleyebileceğimiz bir yüz aynası yanı başımızda olsun. 

Ellerimiz ve cildimiz temiz, özellikle kırışıklıkların yoğun olduğu alın ve göz çevresi nemli olsun. Nefes alış verişini daha sık yapacağımız için ortamdaki havanın da temiz olmasına özen gösterelim. Mümkün olduğunca bulunduğumuz ortam sessiz ve uyaransız olsun.

 

Yüz Yogası yaparken hangi bakım yağını tavsiye edersiniz?

Tüm cilt tiplerine uyduğu için daha çok Soğuk Sıkım Argan ve  Organik Golden Jojoba yağlarını öneriyorum. Ama hepimizin farklı hassasiyetleri ve ihtiyaçları olabilir. Cildimizin ihtiyaçlarına göre en uygun içerikleri deneyerek kendimiz daha iyi kararını verebiliriz. 

 

Ders esnasında en çok nelere dikkat etmeliyim? 

Egzersizleri yaparken postürümüz ve nasıl nefes aldığımız önemli. Özellikle burundan ve diyaframdan nefes almaya çalışalım.

21 Gün Yüz Yogası Alışkanlık Olması İçin Yeterli Bir Süre Midir? 

 

2009’da Londra College Üniversitesi tarafından 96 kişiyle yapılan bir araştırmaya göre yeni bir alışkanlık edinmek için gereken ortalama süre 66 gün. Ortalama 66 gün içinde, artık üzerine düşünmeden yeni alışkanlığınızı gerçekleştirmeye başladığınızı süreç içerisinde gözlemleyebilirsiniz. Ama tabi ki bazı kişilerde sürenin 66 günden daha fazla sürdüğünü unutmamak gerek.

Yüz Yogası Eğitimi ile arasındaki fark nedir? 

Atölyeler hayatımıza rutin kazandırma amaçlıdır. Her gün birlikte tekrar tekrar yaparak, bütünsel güzelliğimize fayda sağlayacak yeni bir alışkanlık edinmeniz amaçlanır. Daha çok hareketleri neden nasıl yapacağımıza odaklanırız. 

Eğitimlerimde neyi neden nasıl yapmalıyızın dışında, neleri neden ne gibi durumlarda yapmamalıyıza da odaklanıyorum.

Neyi neden yaptığımız atölyelerde yüzeysel anlatılırken, eğitimlerde daha derin ele alınıyor. Eğitimlerde yaşam tarzımızı ve alışkanlıklarımızı daha yakından gözlemleme fırsatı buluyor ve farkındalıklarımızı arttırarak, önceki bize göre yaş almamızı yavaşlatacak ve bütünsel güzelliğimizi destekleyecek daha sağlıklı alışkanlıklar ediniyoruz.

Yüz Yogası Eğitimi ile ilgili sık sorulan soruların cevaplarına bu linkten ulaşabilirsiniz. Eğitim içeriğini merak ediyorsanız tıklayın.


 

21 Günlük Yüz Yogası atölye ücreti nedir?

Güncel fiyatlara bu linkten ulaşabilirsiniz.

 

Üyelikleriniz hakkında bilgi alabilir miyim?

Sabah, akşam, canlı ya da video kayıt alabileceğiniz şekilde online satın alma seçenekleri mevcut.  Sabah ya da akşam esnekliği olsun isteyenler, sabah ve akşam dahil üyelik alabiliyorlar. Günlük, haftalık ve aylık  gibi kısa dönem üyelikler dışında, 2 aylık, 3 aylık, 6 aylık gibi daha uzun vadeli ve fiyat avantajlı üyelik seçeneklerimiz de mevcut. 

Üye olmadan da alışveriş yapabilir miyim?

Evet, dilerseniz üye olmadan da alışveriş yapabilirsiniz.

 

Aylık üyelikler kaç günü kapsıyor? 

Her ay art arda gerçekleştirilen 21 günlük atölyeleri kapsamaktadır. 

Websitenize üye olmanın avantajları neler?

Üye olduğunuz anda ilk alışverişinizde kullanabileceğiniz 50 TL değerinde 50 puan hesabınıza anında yüklenir. Harcadıkça puan kazanırsınız. 1 puanın karşılığı 1 TL'dir.  KDV dahil her 100 TL ‘lik alışveriş için 10 puan kazanılır. Örneğin 500 TL değerinde alışveriş yaptığınızda 50 puan yani 50 TL kazanırsınız. Ayrıca yakın çevrenizi davet ettikçe puan kazanmaya devam ediyorsunuz. Davet edilen üye, minimum 300 TL tutarındaki ilk alışverişinde, kendisini davet eden üyeye 75 puan=75 TL kazandırır. Ayrıca ürün hakkında yorum yapma, tavsiyede bulunma, ankete oy verme ek olarak 10’ar puan kazandırır.Hediye puanlar minimum 250 TL tutarındaki alışverişler için kullanılabilir.

 

Yüz yüze atölyeleriniz de oluyor mu? 

Evet, en güncel haberleri duyurular bölümünden takip edebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.