Neden Yüz Yogası Eğitimi Almalıyım?

31-03-2022 14:53
Neden Yüz Yogası Eğitimi Almalıyım?



Neden Yüz Yogası Eğitimi Almalıyım? 

Yepyeni farkındalıklar kazanarak gelecekte var olabilecek herhangi bir kaygının oluşumunu önlemek, tedbirini almak, mevcut kaygılarımızı minimize etmek/gidermek, kalıcı ve sağlıklı alışkanlıklar edinmek, içeriden dışarıya bütünsel güzelliği hayatımıza almak bu eğitimin en önemli konu başlıkları. Eğitimlerimde neyi neden nasıl yapmalıyızın dışında, neleri neden ne gibi durumlarda yapmamalıyıza da odaklanıyorum.  Bir nevi yaşam tarzımızı ve alışkanlıklarımızı gözden geçiriyor ve farkındalıklarımızı arttırarak daha sağlıklı alışkanlıklar ediniyoruz. 

 

İnternette çok sayıda video var. Kendim de izleyerek uygulayabilirim. Eğitim şart mı?  

Tabi ki çok sayıda video bulabilirsiniz. Birçoğumuz ilk olarak bu şekilde başladık. Yalnız hepimizin öğrenme alışkanlığı ve kaygısı birbirinden çok farklı. Ben bu eğitimde, tüm teknik ve teorik ayrıntıların ve birbirinden farklı kaygıların bir arada olduğu Yüz Yogası rutinleri paylaşıyorum. Her şeyden önemlisi, tekniği herkesin anlayacağı şekilde basit, anlaşılır ve nelere dikkate etmemiz gerektiğinin altını çizerek anlatıyorum. Teknik doğru anlatılmadığı ve algılanmadığı sürece, yarar yerine zarar görmeye başlarız. O nedenle  tekniğin doğruluğundan ve eğitmenin bilgisinden emin olduğunuz etkileşimli eğitim ya da atölyelerden destek almanızı tavsiye ediyorum. 

Eğitim ücretiniz nedir?

Güncel fiyat bilgisi için tıklayın.
Güncel duyurular için bu linkten whatsapp grubuna katılım sağlayabilirsiniz. 

 

Eğitim ücreti benzer eğitimlere göre daha pahalı. Neden?

Eğitimleri canlı olarak gerçekleştiriyorum. Uzun yıllardır yurt dışında aldığım ve almaya devam ettiğim bazı eğitimlerin ve bireysel araştırmalarımın özetle anlatımı yer alıyor. Sadece dış güzelliğimizi değil, iç güzelliğimizi de önemsiyor; yaş almamızı yavaşlatacak bütünsel sağlık ve güzellik sırlarını içeren bilgi birikimimi teori, teknik ve pratiklerle bu eğitimde paylaşıyorum.

 

Bu tarz bir eğitimi hayatınızda 1 kez alıyorsunuz ve kayıtlı videoları defalarca izleme şansınız oluyor.  “Face Yoga Bloom®️Yüz Yogası Eğitimi” içerik bilgisi için tıklayın

 

Eğitim kaç saat sürüyor? 

Ortalama 12 saat. Katılımcıların soru yoğunluğuna göre bazen daha kısa bazen daha uzun da sürebilir.

 

Eğitim sonrasında sertifika veriyor musunuz?

Evet, dileyen her katılımcı için Face Yoga Bloom®️Yüz Yogası Eğitimi Katılım Sertifikası dijital ortamda gönderiliyor. 

 

Eğitimi kimler alabilir?
Yüz Yogası öğrenmek ve hayatına almak isteyenler,
Bütünsel güzellik anlayışı ile yüz yogası deneyimi yaşamak isteyenler,
Acupressure masaj tekniğini merak edenler,
Basit, nazik ve etkili yöntemleri tercih edenler,
Kişisel yatırımına önem verenler, 
Doğal, kalıcı ve sürdürülebilir bir yaşam tarzı isteyenler/ arayışında olanlar ,
Yüz Yogası ile ilgili bilgilerini pekiştirmek isteyen eğitmenler.

Katılmak İçin Neler Gerekli?
Ruh, beden ve zihin olarak varlığınız. 1 adet yüz aynası ve cilt tipinize uygun yüz bakım yağı. Kullandığım bakım yağlarını incelemek isterseniz tıklayın. 

Eğitimleriniz hangi dönemlerde gerçekleşiyor? 

Her 2-3 ayda 1, hafta içi 1 gün art arda 4 hafta 20:00-23:00 saatleri arasında bir araya geliyoruz. Herhangi bir nedenle dersi yapamamız durumunda telafi derslerimiz oluyor. 

 

Online programlar canlı mı yoksa video kayıt mı?

Her ikisi de mevcut. Aylık programlar için tıklayınız.

   

Bazen derslere katılamayabilirim. Kayıtları hemen gönderiyor musunuz? 

Evet, kayıtları ertesi gün gönderiyorum. 

 

 

Derse katılmadan önce herhangi bir hazırlık yapmamız gerekiyor mu?

Dersten önce ekranlarımızın göz hizasında ya da yakınında  olduğundan emin olalım. Mümkünse kendimizi devamlı gözlemleyebileceğimiz bir yüz aynası yanı başımızda olsun. Ellerimiz ve cildimiz temiz, özellikle kırışıklıkların yoğun olduğu alın ve göz çevresi nemli olsun. Nefes alış verişini daha sık yapacağımız için ortamdaki havanın da temiz olmasına özen gösterelim. Mümkün olduğunca bulunduğumuz ortam sessiz ve uyaransız olsun.

 

Yüz Yogası yaparken hangi bakım yağını tavsiye edersiniz?

Tüm cilt tiplerine uyduğu için daha çok Soğuk Sıkım Argan ve  Organik Golden Jojoba yağlarını öneriyorum. Ama hepimizin farklı hassasiyetleri ve ihtiyaçları olabilir. Cildimizin ihtiyaçlarına göre en uygun içerikleri deneyerek kendimiz daha iyi kararını verebiliriz. 

 

Ders esnasında en çok nelere dikkat etmeliyim? 

Egzersizleri yaparken postürümüz ve nasıl nefes aldığımız önemli. Özellikle burundan ve diyaframdan nefes almaya çalışalım.

21 Gün Online Yüz Yogası Atölyesi ile arasındaki fark nedir? 

Atölyeler 21 gün boyunca her gün 30 dakikalık süreyi kapsar. Atölyelerdeki katılımcı sayısı daha yüksek ve zaman daha sınırlı olur. Hayatımıza rutin kazandırmak amaçlı yapılan atölyelerdir. Herhangi bir sertifika verilmemektedir. Merak ettiğiniz diğer tüm sorular için tıklayın

 

21 Günlük Yüz Yogası atölye ücreti nedir?

Güncel fiyatlara bu linkten ulaşabilirsiniz. Yüz Yogası Eğitimi katılımcılarına, akabindeki 1 aylık online program hediye.

 

Üye olmadan da alışveriş yapabilir miyim?

Evet, dilerseniz üye olmadan da alışveriş yapabilirsiniz.

Websitenize üye olmanın avantajları neler?

Üye olduğunuz anda ilk alışverişinizde kullanabileceğiniz 75 TL değerinde 75 puan hesabınıza anında yüklenir. Harcadıkça puan kazanırsınız. 1 puanın karşılığı 1 TL'dir.  KDV dahil her 100 TL ‘lik alışveriş için 20 puan kazanılır. Örneğin 500 TL değerinde alışveriş yaptığınızda 100 puan yani 100 TL kazanırsınız. Ayrıca yakın çevrenizi davet ettikçe puan kazanmaya devam ediyorsunuz. Davet edilen üye, minimum 500 TL tutarındaki ilk alışverişinde, kendisini davet eden üyeye 100 puan=100 TL kazandırır. Ayrıca ürün hakkında yorum yapma, tavsiyede bulunma, ankete oy verme ek olarak 20şer puan kazandırır.Hediye puanlar minimum 500 TL tutarındaki alışverişler için kullanılabilir. En düşük hediye çeki oluşturma sınırı 75 TL. En yüksek hediye çeki oluşturma sınırı 250 TL.


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.