Sürdürülebilir İyilik Sağlık

19-02-2023 11:47
Sürdürülebilir İyilik Sağlık

SEN, BEN ve BİZ 

Ben bir hareket
 başlattım. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin şiddetiyle ve şiddetin bende yarattığı hasarla... Birçoğumuz dersimizi aldık, iyi niyetlere ve iyi olana daima ihtiyacımız olduğunun farkında vardık. Bu farkındalıkla birlikte, kendi adıma bir girişimde bulunarak, ilgilisine bilgiyi daha hızlı yaymak için Sürdürülebilir İyilik Sağlık Hareketi’ni oluşturdum. 

Hepimiz
in minik minik iyilikler yapacağı ve iyiliğin, iyi olmanın kendimizden başlayarak halka halka yayılacağı bir hareket...

 

Amacım; iyi niyetlerle, iyiliği ve iyi olma hallerini alışkanlık edinmek, sürdürülebilir kılmak, hem kendimize hem de içinde bulunduğumuz topluma ve ekosisteme fayda sağlamak.

 

Hedefim; iyiliğe ve iyi olma hallerine hizmet etmesi ön koşuluyla, düzenli olarak etkinlik, atölye ve proje gerçekleştirmek, bunu gerçekleştirmek için bireysel ve kurumsal görüşmeler ve iş birlikleri yapmak, değerli iş birlikleriyle kuvvetlenerek iyiliği ve iyi olma halini yaymak ve duyurularını “Sürdürülebilir İyilik Sağlık” topluluk üyeleriyle paylaşmak..  

Yapılacak etkinlikler, alma-verme dengesi ile ve bütüne katkı sağlama gayesiyle; online, yüz yüze, ücretli, ücretsiz, tanıtım amaçlı, bağışlı, isteğe göre bağışlı, indirimli, hediyeli olabilir. 

8 Şubat için planladığım “Aktif Yaşa Sağlıklı Kal” Programı 22 Şubat Çarşamba günü akşam 21:00’de başlıyor. 
Detaylı program içeriğini  bu linkten inceleyebilirsiniz. 

 

Sürdürülebilir iyilik sağlık etkinlikleri; insan, hayvan, doğa, kültür, eğitim, bilim, sanat, spor, sağlıklı yaşam ve farkındalık odaklı olacaktır. 

 

Katılım için şartlar; iyi niyet, iyiyi üretme, iyi olma ve iyiyi yayma arzusu, vicdan, adalet, kolektif bilinç. 

 

Alma ve vermenin gücünü, kalpten yaşamanın güzelliğini ve bütüncül varoluşu her zaman hatırlamak isteyenleri bekliyorum.

 

NOT: Topluluk duyuru amaçlıdır ve sadece yöneticilerden gelen mesajlara açıktır.  

 

Sürdürülebilir İyilik Sağlık duyurularından haberdar olmak isterseniz, bu linkten whatsapp topluluk grubuna dahil olabilirsiniz.  

 

İyiliğe ve iyi olma hallerine hizmet etmesi ön koşuluyla; etkinlik, atölye ve projeleri birlikte gerçekleştirebileceğimiz bireysel ve kurumsal iş birliği talepleri alıyoruz.

 

Bireysel ya da Kurumsal İş Birliği talepleri için bu linke tıklayabilirsiniz.

Sevgiyle ve ışıkla kalın,
Ayçe


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.