Yüz Yogasına Başlamadan Önce Merak Edilenler

01-09-2022 10:46
Yüz Yogasına Başlamadan Önce Merak Edilenler


Online atölyeler canlı mı yoksa video kayıt mı?

Zoom üzerinden canlı buluşuyoruz. Sadece video kayıt olarak isterseniz ; 9 günlük video kayıt ve 18 günlük video kayıt seçenekleri mevcut. Her kayıt 1 gün boyunca izlemeye açık olacaktır.

 

Canlı Atölye saatleri nedir? 

Sabah 09:00 ve akşam 21:00 olmak üzere iki farklı seçeneğimiz mevcut.

 

Her ay canlı atölye yapıyor musunuz

Program müsaitliği olduğu sürece yapıyoruz. En güncel atölyelere bu linkten ulaşabilirsiniz.

 

Dersler kaç dakika sürüyor? 

30 dakika. Ders sonunda, sizden gelebilecek birkaç soruyu cevaplayacak süre de bırakıyorum. 

 

Bazen derslere canlı katılamayabilirim. Kayıtları gönderiyor musunuz? 

Kayıtlar gönderilmiyor. Sadece video kayıt isteyenlere gönderim sağlanıyor.

 

Derse katılmadan önce herhangi bir hazırlık yapmamız gerekiyor mu?
İlk defa Yüz Yogası'na başlıyorsak, gün ışığında kendimizi önden ve profilden fotoğraflayalım. Düzenli olarak çekeceğimiz fotoğraflar, değişimi görmek için en somut kanıtlarımız olacaktır. 

Dersten önce ekranlarımızın göz hizasında ya da yakınında olmasına dikkat edelim. Mümkünse kendimizi devamlı gözlemleyebileceğimiz bir yüz aynası yanı başımızda olsun. Ellerimiz ve cildimiz temiz, özellikle kırışıklıkların yoğun olduğu alın ve göz çevresi nemli olsun. Nefes alış verişini daha sık yapacağımız için ortamdaki havanın da temiz olmasına özen gösterelim. Mümkün olduğunca bulunduğumuz ortam sessiz ve uyaransız olsun.

 

Yüz Yogası yaparken hangi bakım yağını tavsiye edersiniz?

Tüm cilt tiplerine uyduğu için daha çok Soğuk Sıkım Argan ve  Organik Golden Jojoba yağlarını öneriyorum. Ama hepimizin farklı hassasiyetleri ve ihtiyaçları olabilir. Cildimizin ihtiyaçlarına göre en uygun içerikleri deneyerek kendimiz daha iyi kararını verebiliriz. Kullandığım doğal öz bakım ürünlerini bu linkten inceleyebilirsiniz.

 

Ders esnasında en çok nelere dikkat etmeliyim? 

Egzersizleri yaparken postürümüz ve nasıl nefes aldığımız önemli. Özellikle burundan ve diyaframdan nefes almaya çalışalım.

21 Gün Yüz Yogası Alışkanlık Olması İçin Yeterli Bir Süre Midir? 

 Bu sorunun cevabı kişiye göre değişebiliyor. 2009’da Londra College Üniversitesi tarafından 96 kişiyle yapılan bir araştırmaya göre yeni bir alışkanlık edinmek için gereken ortalama süre 66 gün. Ortalama 66 gün içinde, artık üzerine düşünmeden yeni alışkanlığınızı gerçekleştirmeye başladığınızı süreç içerisinde gözlemleyebilirsiniz. Ama tabi ki bazı kişilerde sürenin 66 günden daha fazla sürdüğünü unutmamak gerek.

Yüz Yogası Eğitimi ile arasındaki fark nedir? 
Atölyeler hayatımıza rutin kazandırma amaçlıdır. Her gün birlikte tekrar tekrar yaparak, bütünsel güzelliğimize fayda sağlayacak yeni bir alışkanlık edinmeniz amaçlanır. Daha çok hareketleri teknik olarak nasıl yapacağımıza odaklanırız. 

Yüz Yogası Eğitimi ile ilgili sık sorulan soruların cevaplarına bu linkten ulaşabilirsiniz. Eğitim içeriğini merak ediyorsanız tıklayın.


Yüz Yogası atölye ücretleriniz ile ilgili bilgi alabiir miyim?

Güncel fiyatlara bu linkten ulaşabilirsiniz.

Üye olmadan da alışveriş yapabilir miyim?

Evet, dilerseniz üye olmadan da alışveriş yapabilirsiniz.

 

Websitenize üye olmanın avantajları neler?

Üye olduğunuz anda ilk alışverişinizde kullanabileceğiniz 50 TL değerinde 50 puan hesabınıza anında yüklenir. Harcadıkça puan kazanırsınız. 1 puanın karşılığı 1 TL'dir.  KDV dahil her 100 TL ‘lik alışveriş için 10 puan kazanılır. Örneğin 500 TL değerinde alışveriş yaptığınızda 50 puan yani 50 TL kazanırsınız. Ayrıca yakın çevrenizi davet ettikçe puan kazanmaya devam ediyorsunuz. Davet edilen üye, minimum 300 TL tutarındaki ilk alışverişinde, kendisini davet eden üyeye 75 puan=75 TL kazandırır. Ayrıca ürün hakkında yorum yapma, tavsiyede bulunma, ankete oy verme ek olarak 10’ar puan kazandırır.Hediye puanlar minimum 350 TL tutarındaki alışverişler için kullanılabilir.
 

Yüz yüze atölyeleriniz de oluyor mu? 

Evet, en güncel haberleri duyurular bölümünden takip edebilirsiniz.

 

Kişiye Özel Yüz Yogası Nedir?
Hepimizin kaygıları, cilt tipi, yüz şekli ve öğrenme alışkanlıkları birbirinden çok farklı. Özellikle daha hızlı verim almak ve kendisine en uygun rutinleri en doğru teknikle hayatına kazandırmak isteyenler için  bu program birebir. Kişiye özel program ile beklediğinizden daha kısa sürede yenilenecek, yüzünüzdeki kaygıların istikrarlı bir çalışmayla daha hızlı sonuç aldığını gözlemleyeceksiniz . Size özel yüz yogası çalışmalarını ve yaşam tarzı alışkanlıklarını kalıcı bir şekilde hayatınıza alarak, doğal yöntemlerle yaş alma hızınızı ciddi oranda yavaşlatabilir, gençliğinizi daha uzun süre koruyabilirsiniz.

Nasıl İlerliyoruz?

1. İlk seansta kişinin yüzü ve alışkanlıkları analiz edilir. 2. seansa kadar kişiye özel Yüz Yogası Programı oluşturulur.
2. Çalışmalarda nefes, postür,tapping ve acupressure yöntemleri uygulanır.
3.  2. Seans itibariyle uygulama başlar. 
4.  Daha iyi bir gelişme gösterebilmek için en az 10 seans önerilir. Kişi dilerse bu süreci uzatabilir. Fiyat bilgisi için tıklayın. 
5.  Online seanslar zoom üzerinden yapılır. 
6.  30 dakika ve 60 dakika seçenekleri mevcuttur.
7.  Dersler kaydedilir ve kayıt linki ders sonrasında paylaşılır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.